Godnatt♥

Godnatt alla nu ska jag snart gå o sova <33 
Imorgon är en ny dag då ska jag kanske fixa en ny design :)

Sov sött...Puss Lina♥

Film med Becka, Ebba o Josefine!!

Heej, för ett tag sen kom jag hem från hamnen men nu ska jag ta det här från början:)

Jag, Josefine och Ebba har varit hos becka o kollat på harry potter 1, det var frösta gången jag såg den:) Och den var bra!! Vi hade det jätte bra o roligt!! När jag kom hem så var ingen hemma så jag var tvungen att gå till pappa, anton och farfar som var i hamnen. De hade seglat hit båten. Sen så kom mamma dit och vi åkte hem.

Dålig bildkvalite, mobilkamera:)



Puss♥

Shopping i V-ås!!

Heej här kommer bilderna på det jag köpte:)

Nagel klistermälen 70 Kr Åhlens


jeans 199 kr Gina Tricot Randig tröja 129 kr Gina tricot Spets tröja 99 kr New Yorker

Puss Lina♥

Shopping i V-ås!!

Hej igår efter skolan så åkte jag till västerås med mamma o Elin, super skön kväll!! Köpte ett par jeans, två tröjor och nagelklistermärken jag lägger upp bilder sen.!!:)

Är ledig idag så ikväll kanske jag ska titta på harry potter 1 med Ebba, Josefine och becka. Jag har inte sett någon harry potter.

Puss Lina♥

:)

Heej, sorry att jag inte blogga nått igår för jag pluggade och bakade när jag kom hem :)

Nu sitter jag i skolan mid becka:) Jag måste redoisa matte idag, jag får se hur det går... och så ska vi ha idrott.

Oredigerad:)

 

Puss Lina♥

Flumdag xD

Heej har nyss kommit hem från skolan det var väldigt flummigt idag:) Men jag har hunnit jobba mycket också så en toppen dag har det varit:) Vi hade inget prov heller det skulle vara i morgon!!!





Ska snart ta och gå/jogga 5 km i gånstaspåret :P

Puss på er// Lina♥

Godmorgon xD

Heej sitter i skolan, det känns som att jag alltid bloggar när jag kommer till sklan haha:) Men iallafall så har vi prov idag, jobbigt!

vi ska snart börja så jag måste logga ut!

Puss Lina♥

Prov i NO

Heej har nyss övat lite till provet vi ska ha imorgon, igen vi hade prov i fredags också men då var det bara E prov och nu ska det vara D-A prov o jag ska ha C.  Ska snart ränsa min garderob lite. Eller jag ska ränsa mina jeans, jag måste bevisa för mamma att jag behöver ett par nya :P Haha!!


Love this picture!! xD

Puss Lina♥

Hemma!

Heej har nyss kommit hem från skolan!:) vi hade språkdag och det var jätte tråkigt, först så fick vi lyssna på spansk, fransk och tysk musik i en halvtimme o så fick vi gå tipspromenad med frågor man inte kunde svaret på. Och på eftermiddagen så gick min tröja sönder det blev ett litet hål i den på sidan! Nu kan ju dagen bara bli bättre...


oredigerad, tagen av elin!!

Puss Lina♥

Språkdag!

Heej sitter i skolan med becka! vi ska börja om ca en kvart så jag passar på att blogga♥ Vi ska ha språkdag i skolan idag, TRÅKIGT! vi ska typ äta tysk korv och fransk ost yippi! NOT!  Har inte så mycket mer att blogga om nu!



En gammal bild eftersom att jag sitter vid skolans dator♥

Puss Lina♥

Pretty little liars!

Heej har cyklat 7 km i källaren (stolt) var länge sen jag cyklade nu man hinner inte göra det så ofta:) så nu har jag dushat!!:) Nu ska jag kolla på pretty little liars!!! en grymt bra serie:)

                        

Puss Lina♥

Ny design!

heej nu har jag fixad min dedsign och jag blev nöjd med den!!

älskar bilden det är Elin som har tagit den och den är helt oredigerad!!

Puss Lina♥

Håkan på besök!

Heej på er!!:) Idag har jag inte gjort så mycket, nu är mormor, morfar, moster åsa och kusin Håkan på besök. Håkan är jätte söt! (han är typ en månad)

Jag trode att jag skulle gå och titta när ebba spelade ishokey klockan 12 men jag ville inte gå dit själv och becka svarade inte på mitt sms så då blev det inte så.  Funderar på att göra en ny design blev inte så nöjd med den jag gjorde i fredags.

Följ gärna mig via blogglovin bloglovin


Lilla håkan:)

Puss Lina♥

Märtas dop!

Heej för någon timme sen så kom jag hem från märta min kusins dop. Hon var jätte söt:) efter dopet så åt vi mat o fikade o jag sprang runt o fota. (haha) vet inte om jag kan lägga ut några bilder för jag måste fråga min morbror först!! men det blev superbra bilder!! Nu har jag nyss kollat på ett gammalt avsnitt av glee, värdens bästa tv serie:)

Imorgon kanske jag ska gå och titta när Ebba spelar ishokey med becka, hoppas det!!:)


bjuder på en random bild:) som jag har tagit med pappas kamera!! REDIGERAD!

Puss Lina♥

NYSS PIZZA, NU IDOL!

Ny Designe

Hej nu är designen äntligen klar, blev inte direkt som jag hade tänkt mig men den funkar helt okej!!

Puss Lina♥







Fotografering

Heej, nu är det helg gud så skönt direkt när jag kom hem lånade jag pappas kamera och gick ut o fota blev riktigt nöjd med bilderna:)






Foppatoffla :P

Puss Lina♥

Kört fast!

Heej håller på att fixa en blogg deigne men jag har kört fast,
det går verkligen inte allt blir bara fel!

Någon som kan hjälpa mig??
komentera i så fall:)

                 
Har gjort en header men den passar inte till nått, suck!

Puss Lina♥

plugg,plugg,plugg....

Heej ska ha prov imorgon i no, måste typ plugga hela kvällen :P Sorry att jag inte har hunnit gjort någon ny designe än men det har varit så myckt i skolan. Jag skulle vilja göra designen idag men det går ju inte. Har haft en bra dag i skolan men när jag kommer hem råkar jag äta hård mackor till mellanmål så att jag får ont i  tänderna. (var och spände tandställningen för ca två veckor sen och jag har haft ont i tänderna sen då.)

Vill bara tippsa er om att http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=liinajohansson är en bra sida där man kan få flera läsare till sin blogg helt gratis!!


Älskar bilden :)

Puss Lina♥

Skolfoto idag!

heej hade skolfoto idag, blev faktist nöjd med poträttbilden, första gången men jag har ingen aning om hur jag ser ut på klassbilden :) Har inte gjort så mycket annat idag.

Nu ska jag gå o plugga!!



Puss♥

Idol!!

Heej, har haft en bra dag men imorgon så är det skolfoto. Kommer säkeret att se hemsk ut men det gör jag alltid så det är lungt:P Sitter och kollar på idol, det är paus så jag passar på att blogga lite men nu börjar det igen så jag får skynda mig lite så det blir ingen bild.

Puss Lina♥

:)



Bild tagen av Anton

Shopping♥

Heej har varit en sväng på stan med mamma o elin hittade en fin tröja och en halsduk:)


Halsduk åhlens 99
Tröja JC 99

Puss Lina♥

...

Ny designe på väg...

:P

Heej sitter i skoan, kom hit jätte tidigt idag typ 8. Så nu sitter jag här helt ensam och väntar på att nån ska komma:) haha inte jätte roligt men man kan ju passa på att blogga lite så blir det kul!

funderar på att göra en ny desing när jag kommer hem, men det beror på ifall att jag hinner:)



Puss Lina♥

Pretty little liars

Heej efter att vi hade varit på slottet och firat farmor så åkte vi hem till oss (Farmor, farfar, pappas syster och hennes man o mina kusiner) Men nu har alla åkt hem och Elin o Jag har kollat på pretty little liars, super bra som vaniligt. Om ni inte har sett det så är det på 5 elr 3 fem i 4 vet inte riktigt vilken kanal :P


Puss Lina♥

Ready to go!

Heej nu ska jag snart åka till något slott för farmor fyller år, vi ska äta lunch där.

Segling+ 99 års kalas!

Heej sorry att jag inte blogga något igår men jag kom hem typ 7 och sen så la elin inte in bilderna i datorn på en gång så jag han inte blogga nått. Men jag har varit o seglat sista gången det här året om jag inte följer med när pappa, anton o farfar ska segla en sista gång innan vi tar upp båten. Det verkar inte så kul att segla med bara dom.





Efter att vi hade seglat så åkte vi till gammelfarmor som fyllde 99 år!! vi fikade där och sen åkte vi hem!♥

Puss♥

Jackan borta!!

Heej, min skinn jacka försvan idag i skolan, troligtvis är det någon som har tagit fel:( men den kommer nog tillbaka för jag har skrivit mitt namn i den!:)



Bild sen i sommras:) SAKNAR!!

Puss Lina♥

I skolan

Heej nu sitter jag i skolan och det är en kvart kvar tills vi börjar så nu passar jag på att blogga lite.

Planer för helgen:

Lördag: Kankse segla, gratulera gammelfarmor som fyller 99 år.:)

Söndag: Fira min farmor som fyller 65 på onsdag:)

måste logga ut nu!! Puss LIna♥

Nya skor!!

Heej vi slapp orientera idag i skolan:) istället gjorde vi nått konstigt men det var bätre än att orientera sjäva som vi skulle ha gjort. Sen när man kom hem från skolan så hade Anton gjort illa armen/hanleden i skolan när han spelade fotboll så han hade bandage, stackare♥

Sen åkte jag med mamma till affären och vi stannade på någon sko affär och jag fick nya idrotts skor:) 

Nu så ska jag gå och rita av mitt rum, det är en uppgift i skolan:)


Mina nya skor

Puss Lina♥
 

Heej kom inte på någon rubrik så det fick bli ett hjärta idag i skolan så hade vi skoljoggen och sprang 3 kilkometer så man han inte plugga så mycket i skolan efter om att halva dagen gick åt det, jag som verkligen behövde plugga efter som att jag ska redovisa eng på fredag :P Så jag ska snart ta och plugga lite.


Har ni hört today was a fairytale med taylor swift en grymt bra låt!!



Det är en riktigt gullig musik video också fast det är inte orginalet. :)

Puss Lina♥

Godnatt:)

Heej sista blogginlägget idag så jag skriver godnatt även fast att jag inte ska gå och lägga mig riktigt än :) har haft en riktigt bra dag<3



Kram Lina♥

Helgen!

Heej

I lördags efter 10 års jubileumet så åkte jag och segla med familjen det var roligt som vanligt och på kvällen så var det stjärnklart så det blev jätte mycket stjärnor och dom speglade sig i vattnet det var jätte fint<33 Det var kanske sista gången som man seglade i år (sorglit) men man får se det kanske dyker upp någon helg som man kan segla lite!!:)

10 års jubileumet var rätt okej jag var där med becka som jag skrev förut, det var upträdanden och sånt!:)



konstig min jag hade:P


Teolinda och nån mer som sjung



Becka!

Kram♥

Gårdsfest<3

Heej snart så ska jag och becka gå mot skolan för det är 10 års jubileum!♥ det ska bli skojsigt!! men måste gå och fixa orning mig nu!

Kram♥

Svartvit!

Helg♥

Heej äntligen så är det helg!!♥  men jag måste ändå till skolan imorgon för det är 10 års jubileum och det kommer att vara som en gårdsfest:) Det ska bli kul !! På Bgn idag så fick vi glass och chokladmuffins för att vi hade vunnit någon grej<3 för er som inte vet vad bg betyder så betyder det basgruppsamling man har det i början och i slutet av dagen om man går på kunskap. 
Nu så ska jag snart baka choklad muffins:P



Kram♥

:)

heej, sorry att jag inte han blogga igår men jag åkte och hälsade på min moster efter skolan!! Hon har fått ett barn som heter Håkan och han är super gullig!!

Nu sitter jag i skolan med Becka och väntar på att vi ska börja:)



Kram:)

Hemma från Josefine!<3

Heej har nyss kommit hem från josefine, jag och Becka följde med henne hem efter skolan det var super kul!! hennes hund var super söt det var en valp så den försökte leka med alla!♥ nu måste jag plugga engelska
 :( suck orkar inte men jaja jag måste...




Kram♥

I skolan

Heej nu sitter jag i skolan och väntar på att vi ska börja sen efter skolan så följer jag med Josefine hem, bloggar mer om det när jag kommer hem♥

Kram♥

Rubriken!!

Haha bra rubrik  men iallafall så har jag nyss kommit hem efter att ha gått 5 km i gånstaspåret med Elin och mamma o Pappa!<3 anton tränade handboll så vi passade på att gå lite när vi ändå hade åkt dit!

Nu ska jag gå o äta

 kram♥

Idol!!

Hej sitter och kollar på idol men det blev reklam så jag passar på att blogga lite:) Vad tycker ni om den nya juryn jag gillar den iallafall inte det var mycke bätre förut!



Puss o kram♥

Naturbilder!



Foto

Heej har nyss varut ute o fottat lite med pappas kamera:) Min kamera är jätte dålig och är slut på bateri och det blir inga bra bilder Haha det var mycket!!:/ Men jag hinner inte lägga upp bilderna nu för anton vill ha datorn och jag lovade honom att han jag bara skulle ha den i max 7 min:)

Chao!!:)

Hemma från skolan!

Heej är hemma nu men ska snart gå iväg och spela flöjt med Elin:) Efter lunchen idag så satt jag, Josefine och rebecka ute ett tag det var riktigt skönt man kan knappt tro att det är höst!!:)



Söta linus:)

Puss o kram♥

Klänning!!

Heej har gjort om en klänning som jag hade hängande i garderoben och aldrig använde!! Blev riktigt nöjd faktiskt:)

Puss o Kram♥

Omröstning!!

Söndag!!:)

Heej idag så har jag inte så mycket planerat men jag kanske tänker att sy om en klänning, jag får se om jag gör det. Annars så ska jag bara ta det lungt och slappa !!



Puss o kram♥

:)

Heej har nyss kommit hem fran pappas jobb, jag var tvungen att skriva ut en sak och sa fikade jag och anton med honnom!!
 Rakade gora nagot konstigt med tangent bordet sa nu gar det inte att skriva alla bokstever, om ni undrar varfor det er massa a: n over allt.

Kram♥

hello kitty baten :)

Bakat tigerkaka!

Film kväll!:)

Hej kollade på film med familjen i går kväll !! Vi tittade på hur många lingon finns det i värden den var riktigt bra och var rolig också!! Så om ni inte har sätt den tycker jag att ni ska ta och kolla på den! <3


                       

Kram♥

Ny Designe! ♥♥♥

Hej nu har jag gjort en ny designe, komentera vad ni tycker om den!!

Följ mig via blogglovin bloglovin

Vill du få fler besökare till din blogg, klicka här! http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=liinajohansson

Kram♥

Heeellllgggg!!!!!!!!!1

Hahaha!! det är äntligen fredag!!!! gud så skönt ska bli en rikgtig slapphelg kolla på film och va med familjen :)


Bild från förra helgen:)

Kram♥

Förkyld! :(

Heej har blivit förkyld, det är inte kul! Sammtidugt har jag ju ont i tänderna så det blir rätt jobbigt men jaja. måste äta mellanmål nu är jätte hungrig, hejdå♥



haha hittade ingen annan bild så jag tog en som jag och min lillebror hade gjort på paint :)

justlj

En blogg av Lina Johansson♥

RSS 2.0