Snart är det sommarlov!

Hej mina söta läsare! Det är inte alls många dagar kvar tills det är sommarlov det är den här veckan och nästa vecka och sen är det sommarlov. (slutar på måndagen) Jag känner mig jätte nöjd med den här terminen och jag har nästan nått alla mina mål som jag hade. Happy girl!


Idag har jag varit i skolan vet inte hur mycket jag har skrattat i dag. Men det blev inte så mycket plugg fast jag redovisade mitt sista steg för den här terminen iallafall.


Bild på mig från förra skolavslutningen

New in!


Dagens outfit 29/5

Favoriter i sommar!

I sommar kommer jag att  använda dessa shorts från serious sally och denna tröja från gina tricot som har spets på ryggen riktigt mycket. Som ni redan vet så älskar jag spets!


Shopping


2 armband från H&M för 10 kr styck!

Solpuder från isadora och en maskara från Max factor!

Länge sen sist!

Nu var det ett tag sen jag bloggade men det beror på att det har varit sånt fint väder så jag har valt att göra andra saker en att sitta inne och blogga.

I lördags var jag på släktträff hemma hos mormor och morfar visste typ bara vilka hälften var men på slutet så började jag känna igen alla människor men det var jätte länge sen jag träffade dem sist. Det var kul att träffa alla. På kvällen kollade jag så klart på melodifestivalen, Grattis Loreen!

I dag har jag seglat med mamma. pappa, anton, farmor och farfar. Jag solade och badade för första gången i år!! Fast det var rätt kallt i vattnet.  Jag börjar bli lite solbränd nu så jag är väldigt nöjd över det.

Made by me...


Älskar flätor men kan tyvärr inte göra några fina på mig själv därför så flätar jag ofta min systers eller mina kompisars hår! Här är två bilder på två flätor som jag har gjort på min syster.

Blommor x2

It's summer!

Min dag

Hej, idag har det varit en rätt ovanlig dag eftersom efter skolan skulle jag och några andra från min skola berätta lite om våran skola för de nys sexorna som ska börja i höst. Direkt efter skolan gick vi till mc donalds och åt sen efter det så satt vi bara i skolan o väntade tills vi skulle prata inför sexorna. Nu ska jag sätta mig och kolla på tv, vad har ni gjort idag?

Bjuder på en gammal bild från i höstast!

"Hjärt blommor"


Kamera: Nikon D3100 ISO: 100
Fotograf: Jag
Redigering: jag

Hemma och förkyld

Hej, kom hem från båten igår kväll vi hade en jätte bra helg med massor av sol men tyvärr så har jag blivit förkyld inte det roligaste. Så idag ska jag bara ta det lungt titta på tv, sola och kanske prova lite kläder om jag orkar. Kram/Lina

Love fashion

If we could only have this life fore one more day

Bokeh- Vatten

Långhelg!

Nu är det äntligen onsdag och helg! känns lite konstigt men eftersom det är en långhelg så blir det så. Känns skönt för jag han klart med allt jag skulle göra i skolan den här veckan och nästa vecka blir också lite kortare eftersom det är studiedag på måndag! Det är inte alls långt kvar till sommarlovet nu det är vekligen jätte skönt!

Bjuder på en liten bild!

Instagram

Följ mig på instagram @LinaJohansson98 

Rabarberpaj

Hej min dag har varit toppen även orienteringen på idrotten var helt okej, imorgon ska jag segla och blir kanske borta hela helgen det beror på vädret. För det är inte kul att sitta i en båt utan täckning på mobilen, tv m.m när det regnar!

Nyss har jag hjälpt mamma lite med rabarberpajen som vi ska äta till efterrätt, älskar verkligen rabarber paj det måste vara den godaste pajen!

Ingen kan vara nere med en ballong- Nalle Puh

Hej!

Idag är det måndag, ni vet kanske vad jag tycker om måndagar? Iallafall så tycker jag att dem är tråkiga, man är trött och man måste plugga. Nu sitter jag och lyssnar på musik i mina älsakde hörlurar som jag fick när jag fyllde år! Vad har ni gjort/gör idag??  

Favorit...

Favorit musik/artist:
One Direction, Nicki Minaj m.m

Favorit färg:
Rosa och blå!

Favorit mat:
Grillat och god mat!

Favorit bild som jag fotat:





Love me for who I am♥


Idag har det varit en skön "hemmadag" jag har solat, tittat på tv, ja sånt man man gör när man är hemma! Imorgon börjar skolan igen men det är tur att man är ledig torsdag och fredag då ska jag kanske åka ut och segla med familjen. Ha en bra söndags kväll/Lina

Sommarbilder!


Alla bilder är tagna av Elin http://ellinjohanssson.blogg.se/

Love me or hate me I swear it won't make me or break me

Street Style

Vintage Shorts, Zara  T Shirt, H&M Necklace, Primark Heels
www.lookbook.nu

"Ny design"

Hej, har gjort en ny design (igen) Men ska nog ha den här ett tag inte göra en ny hela tiden och så som jag har gjort ganska ofta nu. Ni får gjärna komentera vad ni tycker om den då blir jag super glad!

Sommar shopping!


Köpte lite kläder inför sommaren igår och så köpte jag skolavslutnings kläder men dem tänker jag inte visa för dem får ni se på skolavslutningen som är om en måndad minus en dag!

I love Fridays!

Hola mis amigos! idag  är det äntligen fredag och jag har varit  i skolan som vanligt men den var faktiskt helt okej för dagen gick snabbt. På eftermiddagen satt jag bara och prata i ca 1 timme så det blev inte så mycket plugg!

Snart ska jag åka till västerås och shoppa med Elin och mamma och sen kanske äta middag hos farmor och farfar. Så ha en bra fredag! så kommer ni få se vad jag har shoppat ikväll eller imorgon!

TA MIG TILL STOCKHOLM!

One direction is in sweden!!! Jag blev jätte glad imorse när jag såg på facebook att de är i sverige men tyvär så kan jag inte åka dit hur gjärna jag en vill. 


Skolan idag var helt okej, gjorde ett matte prov och sen har jag mest suttit och pratat hela dagen så det blir att plugga lite i kväll.  Jag tänker också fixa lite med designen som vissa av er redan vet så blir jag aldrig nöjd med den.

I love it!


Jag älskar vekligen spets vad tycker ni om det?

Bara slumpen

Jag har fått en del frågor om hur jag kunde göra den här bilden där det är det ser ut som jag står brevid mig själv och ville bara förklara för er att att det bara var en slump att det blev just så. För igentligen är det två olika bilder som jag satte brevid varandra så att det ser ut som samma bild.
 

Grillprämier!

Hej alla!

Igår tog vi fram grillen och grillade för första gången det här året, älskart! Idag så tog det slut på det fina vädret och det har regnat hela dagen och jag har varit tvungen att plugga matte hela dagen fast det gick inte så bra men jag försökte iallafall!

Vad tycker ni om min nya design, fin/ful?

Gårdagens outfit!

Bilder från helgen!



I'm home...

Efter en helg i båten! Det var en helt okej helg fast att det var rätt kallt men jag var ändå tvungen att plugga en massa eftersom jag har redovisning imorgon. Bjuder oredigerad bild från igår!

It's friday!

Det är super skönt med fredag eller vad säger ni? Idag följde jag med mamma, Elin och Anton på stan och jag fick med mig några fina saker hem ett par shorts, ett linne och ett halsband! Skolan idag var helt okej fast jag har typ varit sjukt stressad hela dagen eftersom jag skulle redovisa spanska och typ inte kunde nått och så på måndag så ska jag redovisa engelska och den var långt ifrån klar så jag får se hur det går måste tyvärrr jobba lite i helgen även fast jag ska segla.

Körsbärsblommor♥



Cyklade ner till ån med Elin förut idag för att fotografera körsbärsblommorna som jag såg igår när jag var ute och sprang! Bilderna blev helt okej:)

Love, love, love...

Pink Flowers

Första Maj!

Det är redan första maj jag kan nästan inte tro det för det känns som det var igår der var vinter osv! Men iallafall så betyder det att det är ett steg närmare sommaren vilket är väldigt bra! Det kommer bli den bästa sommaren för jag har massor av roliga saker inplanerade blandannat att segla mycket och kanske gå på grönalund och tälta med vännerna! Summer here I come!

En suddig bild från i sommras som är tagen med min dåliga kamera men jag gillar ljuset på den!

justlj

En blogg av Lina Johansson♥

RSS 2.0