Planer för påsklovet!

Hola mi amigos!

Idag har det inte hänt specielt mycket har tittat på tv gått en promenad med mamma o Elin, ja det är faktiskt det ända jag har gjort!
Planerna för påsklovet är att shoppa, sova och fira påsken såklart hade helst velat gjort något med vännerna också men det kommenr nog inte gå eftersom de flesta är bortresta. Vad ska ni göra på påsklovet??

Fredagsmys!

Hola mi amigos!

Har nyss cyklat några kilometrar på träningscykeln som min familj har nere i källaren innan jag duschade och nu så ska jag sätta mig i soffan och äta glass med frukt o chokladsås och titta på tv med familjen! Ha en bra fredagskväll allihopa!

Bild i repris!

L.♥.V.E

Spring in my ♥


Kamera: Elins nikon D3100 Fotograf: Jag ISO: 200

Hemstudiedag!

Hola mi amigos!

Idag är det hemstudiedag för mig riktigt skönt! Fast jag är redan klar mad alla uppgifterna så nu blire att fixa med bloggen kanske gå ut o fota lite fåglar som badar i våran damm! Alltså en slapp och mysig hemma dag!

Photos are memories for life!

A big dream for me...

Påsklov here we come!

Nu är det äntligen påsklov och det har varit riktigt efterlängtat! inte för att jag ska göra något specielt men lov är ju alltid lov... Idag i skolan jobbade jag lite musik o matte gick väl helt okej! Nu ska jag slappa hela eftremiddagen kika runt på lite olika bloggar och kolla på tv. Livet.

Flowers...

Dancing in the rain!

Hola mi amigos!

Idag i skolan fick vi se våra bakterier som vi odlade någon gång förra veckan och jag säger bara att det vekligen såg äckligt ut och stank om dem för mer vill ni nog inte veta! Sen så har jag stått ute och dansat i regnet nästan hela eftermiddagen i skolan för vi har ett musik uppdrag där vi ska göra en låt och sen hitta på en dans till den. Eftersom våran skola inte är så stor så får man stå ute o dansa om man inte vill stå mitt i arenan om några har föreläsning där o det vill man ju inte så min grupp stog ute i regnet o dansa!


Nu sitter jag o pluggar spanska för jag ska ha grammatik prov i det imorgon och sen ska jag sätta mig framför tvn tills jag ska gå o lägga mig så ha det bra!


En gammal bild i repris!

Dagens outfit 28/3

True story...

Dagens outfit 27/3

"Just be true to who you are..."

Sista veckan innan påsklovet- Nu kör vi!

Hola mi amigos!

Nu är det bara 4 eller 3 dagar kvar till påsklovet det beror på hur man räknar (fredag så är det hemstudiedag) Men iallafall så måste jag plugga riktigt mycket den här veckan så jag hinner redovisa matte och lämmna in svenskan och så är det musik som ska vara klar tills på torsdag. Nu ska jag snart gå o spela flöjt med Elin och sen blir det först att gå på stan lite med henne och efter det blir det vell att plugga eller titta på tv.



Foto: Jag, ISO: 200, Kamera: Elins Nikon D3100

Våffeldagen!

Hola mi amigos!

Idag har jag ätit våfflor för det är våffeldagen! Det borde finnas fler sånna här dagar om året, kanske en chokladdag? På eftremiddagen satt jag ute i solen med Elin o lyssnade på musik det var jätte mysigt och så försökte jag plugga lite men det gick inte så bra. Nyss har jag cyklat lite på våran trännings cykel som vi har det blev faktiskt 7km! 

 

Värdet♥

Hola mi amigos!

Älskar vädret just nu för det är varmt o soligt och det känns vekligen som vår. För ett tag sen cyklade jag till godisgallerian o köpte godis o när jag kom hem plockade jag fram minna solglasögon och satte mig i solen o åt godis och lyssnade på musik! Älskart! Bild på en blomma jag hittade ute!

Bullbak!

Hola mi amigos!

Har nyss bakat bullar med mamma, mums! det blev vanilj och vanliga bullar!  Snart så ska jag smaka dem o sen kanske jag cyklar till godisgallerian med Anton! Det känns som jag tjockar i mig massor av onyttiga saker men jag ska börja träna på gymm med Josefine nästa vecka så det kanske inte gör så jätte mycket:)


It's friday, friday!

Hola Amigos!

Det är fredag! och det betyder att det är helg nu det kommer bli jätte skönt o jag tänker sova hela tiden eller inte riktigt hela tiden men väldigt mycket iallafall för jag har varit riktigt trött hela den här veckan! Idag har jag inte gjort något specielt och nu sitter jag bara o läser bloggar!

Det känns som de flesta av mina inlägg är ganska tråkiga nu har ni någon idee vad jag kan skribva om så får ni gjärna komentera det:)

It's spring and very hot!

Idag har det vekligen varit varmt och soligt det gillar vi! Idag i skolan var vi ju och simma som jag skrev i förra inlägget, det var inte roligt. Jag gillar inte att bada i badhus o inte med skolan iallafall! Men nu är det gjort för den här gången. Nu är jag så trött att jag helst skulle lägga mig o sova men det har jag vekligen inte tid med eftersom att jag måste plugga lite o sånt.

Godmorgon!

Nu sitter jag i skolan med becka o väntar på att vi ska börja vi ska simma idag inte det roligaste om man frågar mig! Men iallafall så får vi sluta lite tidigare då så det blir skönt. Nej men nu ska vi snart börja så jag måste logga ut ha en bra dag! 

Våroutfit!

Tisdag!

Hej idag har jag vart i skolan som vanligt, vi hade ingen idrott eftersom vi ska simma på torsdag istället (No me gusta!) Sen efter skolan följde Ebba med mig hem det var jätte roligt, det var faktiskt första gången hon var hemma hos mig lite konstigt eftersom vi har känt varandra ganska länge nu men hon har ju massor av träningar och så. Nu har jag nyss duschat och ska snart plugga lite till provet som jag ska ha imorgon!

Kalas!

Hej, idag har jag varit på 1 års kalas hos mina kusiner Märta och Jacob det var Märta som fyllde år! Det var riktigt kul att träffa alla det gör man ju tyvärr inte så ofta! Imorgon är det skola, och seminarium (det är som ett muntligt prov) och sen på onsdag har jag ett vanligt prov i so så det blir att plugga riktigt mycket so fram tills onsdag.

Sábado, Saturday, Lördag, Sobota, Samstag, 星期六, Samedi

Godmorgon världen! Idag har jag inte så mycket planerat förutom att baka kakor och ta det lungt, ska ni göra något roligt?  Har nyss duchat och ska snart gå och sätta mig i soffan och kolla på glee med Elin men först ska jag svara på era söta komentarer! Bjuder på en sommarbild eftersom att jag längtar så grymt mycket efter sommaren!

Planer för helgen♥

Lördag: Ta det lungt, baka och kanske plugga lite♥
Söndag: Träffa kusinerna♥

Så där kommer min helg se ut, ska ni göra något rolig i helgen?

Poträttbilder #Elin

Mellanmål!

Direkt när jag kom hem idag började jag göra chokladbollar, ville ha något lite godare till mellanmål. Det blev riktigt gott, förut en gång när jag gjorde chokladbollar råkade jag ha i 4 dl socker istället för bara 4 matskedar, hehe. Nu ska jag fixa lite med bloggen och sånt ha det bäst/Lina

Grattis Linus!

Idag blir min familjs katt 17 år älskar honnom otroligt mycket♥

Breaking Dawn Part 1

Idag har jag varit jätte duktig för jag har jobbat jätte mycket i skolan! nu ska jag snart städa mitt rum blev inte riktigt klar igår. Sen ikväll ska jag nog kolla på breaking dawn för den har kommit ut på dvd nu, jag är jätte glad över det eftersom tvilight filmerna är de bästa filmerna som finns!



Bjuder på lite bilder från igår som jag tog när jag "städade"

Made With Love...


En vanlig dag...

Idag har det varit en "vanlig dag" man vaknar gör sig iordning och går till skolan inte så specielt direkt. Nu måste jag städa mitt rum det har blivit väldigt stökigt på sista tiden men det är så jobbigt att städa men ibland måste man göra saker som man tycker är tråkiga, jag skulle också vilja fota lite men jag får se vad jag gör först.



Fotograf: jag, Kamera: Min systers Nikon D3100

 

Jorden runt...


Fotograf: Jag, Kamera: Nikon D3100

Och så var det måndag igen...

Det har varit otroligt skönt väder idag, det kändes som riktig vår!! Dagen har varit helt okej först skola och sen spela flöjt med Elin och så har jag fotat lite. Nyss kom jag hem från skoaffären skulle köpa ett par nya vårskor och så gick vi in på outleten jag hittade två par jeans för 100 kronor riktigt billigt!

Poträttbilder #Jag

Dagens blogg- Vinnare

Nu har jag utset vinnaren i dagens blogg (Lördag), bättre sent en aldrig!

---->Vinnare<---

Plugg, plugg o plugg...

Hola mi amigos! Har pluggat nästan hela dagen inte direkt värdens roligaste men ibland är man tvungen, men för en liten stund sen la jag undan plugg grejern för att fota lite blev faktiskt många bra bilder men väljer att inte lägga ut alla bilder just nu dem kommer dyka upp lite under veckan som kommer eftersom när det är skoldagar har man så lite att blogga om så det kan vara bra att ha lite fina bilder att lägga ut! Nu ska jag redigera bilder o sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra kanske städa mitt rum eftersom det har blivit riktigt stökigt.

Lookbook.nu♥

Chanel Vintage Bag, Vintage Belt, Love Dress, Christian Louboutin Vintage Heels

Vår fotografering♥

Dagens blogg 10/3-12

Lördag♥

Godmorgon på er! Idag så ska jag bara vara hemma ota det lungt och ikväll ska jag titta på melodifestivalen, vem tror ni vinner? Jag tycker Loreen ska vinna! Igår kväll provade jag lite kläder, älskar att göra det man kan komma på att t.ex en tröja man inte har haft på jätte länge passar jätte bra tillsammans med ett par nya jeans o.s.v. Så jag tror att jag ska fortsätta med det senare idag :) Ha en bra lördag, kram Lina♥

Vårmode♥

Vem är det som bloggar?

Tänkte berätta lite om mig själv så att ni vet vem det är som bloggar!



Jag heter Lina Johansson och är född år 1998 mina intressen är att segla, baka, åka skidor, mode, vara med kompisar och fota m.m. På sommaren brukar jag oftast segla med min familj några veckor i skärgården det är en av de roligaste sakerna jag vet eftersom man kan bada nästan när man vill, man blir oftast väldigt brun under den tiden och för att jag älskar att segla. På vintern tycker jag det är väldigt kul att åka slalom men tyvärr blir det inte så ofta men det brukar bli minst en gång varje år.

Jag har en stora syster som heter Elin om ni vill kan ni besöka hennes blogg den heter http://ellinjohanssson.blogg.se/ och den är grymt bra! Jag har också en lillebror som heter Anton han har ingen blogg men han är en äkta sportnörd! o såklart har jag en mamma och en pappa!

Jag har de mest underbaraste vänner man kan ha som jag alldit kan lita på och ha roligt tillsammans med det är jätte skönt att ha sånna vänner o jag hoppas att ni också har det.

Om det är något mer ni skulle vilja veta om mig är det bara att komentera det här inlägget så lägger jag till det!

Kram Lina!

Ny design?

Hej det är äntligen fredag! Den här helgen ska jag konsentrera mig på att fixa min blogg så att den blir bra och kanske göra en ny design. Jag skulle också vilja baka bullar men jag får se om jag gör det. Tänkte börja skriva lite mer om mode här på bloggen vad säger ni om det?? Men nu ska jag börja fixa med bloggen så ha en bra fredag!

Dagens Sötnos♥

Nej, det är ett sånt där prov imorgon...

Idag så var det skola för mig igen men han inte plugga så jätte mycket i skolan eftersom vi hade idrott och det tar ju ganska mycket tid och vi hade konditions träning det var faktiskt rätt jobbigt. Sen efter skolan följde Josefine med mig hem och vi tittade på två avsnitt av glee värdens bästa tv serie!! Vi hade det jätte mysigt♥ 
Nu ska jag plugga lite till ett prov som jag ska ha imorgon i hemkunskap, sen är det fredag och helg jätte skönt.

Inspiration Jeans♥

Min dag...

Jag har varit jätte duktig idag! Redovisade två steg och så har jag gått en promenad♥ Känner mig helt nöjd med dagen imorgon ska jag vara ledig från skolan för att gå på begravning, min första. Jag och Elin ska spela flöjt också så jag får hoppas att jag inte klantar mig och spelar fel. Nu ska jag gå och öva lite på låtarna och sen plugga lite.

Hänt mycket!

Hej och förlåt för den dåliga uppdateringen, för i lördags var jag nämligen på anndra chansen (melodifestivalen) genrepet med mormor o morfar det var jätte kul och man såg jätte mycket som man inte ser i tvn:) Efter att vi hade varit där åkte vi hem till mormor o morfar för att sova över där och igår på eftermiddagen åkte vi hem. Han inte blogga något igår som ni kanske har märkt och det känns som jag har tappat jätte många besökare:( Men ska försöka få tillbaka dem så snabbt som möjligt:P

Mello

 

Bilder från säfsen del 2 (Bättre sent en aldrig)

Bad update!

Jag är ledsen för den dåliga updateringen men plugget går ju tyvärr före bloggandet o jag ligger efter i nästan allt och det är jätte mycket kurs just nu så jag hoppas att ni förstår varför jag inte har bloggat så mycket och hoppas att ni inte slutar läsa min blogg för det. Nu ska jag först äta o sen plugga svenska (ska redovia det imorgon) och spanska (ska ha ett porv imorgon) Sen så ska jag försöka hinna ta det lite lungt och koppla av framför tvn!:)

justlj

En blogg av Lina Johansson♥

RSS 2.0