Ny blogg!!

Ja som det står i rubriken så har jag skaffat en ny blogg den heter www.lifeaslina.webblogg.se så lägg det namnet i minnet för det är där jag kommer att blogga numera. Skaffade en ny blogg eftersom tröttnade på mit bloggnamn. www.lifeaslina.webblogg.se

I want sun! now please!

vart har solen tagit vägen? Den här sommaren har det verkligen inte varit något bra väder men man får hoppas på lite bättre väder dem sista 9 dagarna av sommarlovet. Idag har jag vart o ätit lunch med Ebba på stan och så har vi vart typ hela dagen. Lite ångest över att sommarlovet snart är slut. Varför går dem alltid så snabbt?

En härlig sommardag

Igår var jag och min familj och besökte mina kusiners sommarstuga det blev en bra dag med massor av sol och bad. Det var kul at träffa dem eftersom det inte blir speciellt ofta men i höst så ska vi åka till gran canaria tillsammans så det ser jag vekligen fram emot!
Min supersnygga hand.. or not!

En toppen dag i Stockholm!

Hej idag har jag vart i Stockholm med mamma, mormor och Elin för att shoppa. Det blev en väldigt lyckad dag med sol och varmt. Jag tror jag gjorde av med ca 700kr lite ovanligt för att vara mig men jag hittade massor av fina kläder som jag kommer använda mycket i höst och även nu i slutet av sommaren. Ett par vinröda jeans från gina tricot, 2 tröjor från Hollister, en stickad tröja från Vero Moda, en one direction tröja från nån liten affär som jag inte vet vad den heter, en myströja från cubus och nårga smycken från ur&pen.

Grattis bloggen!

 
Grattis bloggen! Har haft den i 1 år nu och gjort några 100 inlägg. Känner mig verkligen nöjd med allt jag har gjort här.

justlj

En blogg av Lina Johansson♥

RSS 2.0