Valborgs outfit!

Valborg!

Idag så är det ju valborg de flesta ska säkert gå och titta på någon majbrasa ikväll men jag får se om jag orkar först hade jag tänkt göra det med Rebecka men så blev hon sjuk så nu vet jag inte vad jag ska göra. Men jag har iallafall träffat mina vänner lite idag vi var hemma hos Rebecka, vi grillade och var ute i det fina vädret!

Bjuder på en gammalbil!

Årets första segling!

Hej mina söta läsare har varit och seglat lite, åkte ut i går och kom hem idag det var riktigt roligt och jag passade på att sola lite fick faktiskt lite färg! Jag tog även massor av fina bilder som ni kommer att få se lite av i veckan! Ni kanske vet att jag har hade godisförbud? Men det gick inte så bra i helgen när hela familjen började äta godis så då åt jag också! Men aja jag får skppa det där med godisförbud för det verkar lite svårt för mig.

4 Dagar ledigt!

Det är fredag och det känns extra skönt när man vet att man inte bara har 2 dagar ledigt utan 4 eftersom det är valborg på måndag och på tisdag är det första maj. Idag har jag varit i skolan såklart jag och Ebba gick till Mc Donalds och åt lunch jätte gott! Fast man kan inte äta där för ofta för då blir man fet och maten blir inge god! Var nyss ute och fotade lite blev lite halv bra bilder men här är en bild på en maskros, tycker faktiskt att dem är fina!

Självporträtt

Inför sommaren

Allt är från HM

Massor av gamla headers..

Gårdagens shopping!



En klänning från Serious Sally som jag köpte för mina födelsedags pengar och en bikini från Lidex som jag fick av mamma♥

Sverige bjuder på sol!

Hola!! Idag har jag haft fullt upp kan man säga. Först var jag i skolan det var helt okej. Vi hade idrott ute och det var vekligen jätte varmt sprang runt i bara linne utan att frysa! Efter skolan var jag iväg på synundersökning och efter det gick jag och shoppade lite med mamma. Köpte en jätte söt klänning och en väldigt färgglad bikini! Nu har jag nyss tittat lite på top model samtidigt som jag läsde Frida! Jag lägger ut bilder på det jag köpte imorgon!

Flowers

Premiär för studsmattan!

Hej min söta läsare! Idag har det varit en väldigt bra dag, först så var jag ju i skolan som vanligt och jag o mina kompisar bestämde att vi skulla göra något på valborg och sen när jag kom hem gick jag med Elin o spela flöjt som vi alltid gör på måndagar. När jag kom hem från flöjten så satte jag mig faktiskt o sola! Första gången i år började även läsa en av böckerna jag fick när jag fyller år! och nyss tog vi fram studsmattan älskar den! Nu ska jag gå och äta hoppas det blir något mumsigt!

Dagens outfit 23/4

The last pictures from my telephone!

Ny design!

Hej nu är jag äntligen klar med den nya designen jobbade fler timmar bade igår och idag med den men än är det fortfarnaden lite saker jag måste fixa med den men annars är jag nöjd. Om ni inte kan se den så tryck F5 då borde det fungera. Idag har jag förutom att jobba med designen joggat lite med Elin och nu är farmor o farfar här och vi har ätit kina mat, mums! Nu ska jag måla mina naglar så ha en bra kväll!:)

Bjuder på en söt bild på Linus!

Designar för fullt...

Hej sitter och jobbar med min nya design men det går tyvärr inte så bra som jag hade hoppas på. För jag försöker göra ett bildspel i menyn men jag har provat massor av olika koder men ingen funkar:( Om ni vet någon kod som fungerar så får ni gjärna komentera o ge mig en länk till den! Då skulle jag bli super glad!

10 sanningar...

- Jag har nästan alltid jätte stökigt på mitt rum!
- Jag fotar nästan varje dag
- Jag skulle verkligen vilja ha en egen systemkamera
- Jag älskar one direction!
- Jag hade jätte platt hår när jag var liten fast nu är det lockigt


- Jag säger typ och asså väldigt ofta
- Jag blir aldrig nöjd med min blogdesigne
- Jag har jätte många nagellack (22 st tror jag) lite beronde av dem...
- Jag älskar att prova kläder
- När jag blir stor har jag ingen aning om vad jag vill bli, fast inte något tråkigt...

 

Det är tanken som räknas...

¡Hola!

Idag har jag vart i skolan som vanligt och sen har jag inte gjort så mycket mer. Jag hade tänkt gå ut o jogga lite med Elin men tyvärr så regnar/snöar det. Men aja det är iallafall tanken som räknas fast tyvärr inte i detta fall...


Bild i repris!:)

De compras con mi amiga!


Efter skolan idag följde Ebba med mig till stan för jag skulle köpa en conceler, köpte lite annat också. Nu är jag hemma o måste tyvärr plugga, ska göra ett stegtest i matte så jag kan redovisa det imorgon. Efter det blir det nog att fixa med naglarna lite eller bara chilla! Vad har ni gjot idag?

2012-04-18

Idag har jag var i skolan (såklart!) men jag jag fick gå lite tidigare eftersom jag skulle till tandläkaren och spänna tandställningen får se om det kommer göra ont i tänderna nu men hoppas på att jag slipper det. Sen har jag inte gjort så mycket på eftermiddagen jag har pluggat lite och nyss ritade jag lite. Nu ska jag gå o kolla på glee! det börjar nya avsnitt igen. (det har varit massor av repriser ett tag men nu så börjar de nya avsnitten)

Inspiration♥


Inspiration från we♥it

Mina presenter!

Gårdagen...

Nu är jag 14 år! det käns väl bra o jag hade bästa födelsedagen igår! först så var jag i skolan det var inte så speciellt o sen när jag kom hem så kom mormor o morfar så fikade vi o jag fick lite presenter (lägger ut bilder på minna presenter imorgon) Jag fick blandannat ett par hörlurar o bra ljud äre i dem också!

Grattis till... MIG!

Bad update!

Jag är riktigt ledsen för den dåliga updateringen här på bloggen men jag har inte haft något att blogga om o.s.v! Igår fyllde min lillebror år det var kul för jag fick också lite presenter för jag fyller år imorgon! Jag lägger ut bilder på alla presenter imorgon eller på tisdag! Nu ska jag gå o göra cupkakes! och sen titta på prettylittle liars o måla naglarna!

Bild från i sommras!

Sommar!



Sorry för att jag inte blogga nått igår men jag glömde helt bort det! Nu sitter jag i skolan o vi ska snart börja så jag hinner inte blogga så mycket nu heller! Idag kommer jag väll inte göra något specielt men jag kanske bloggar lite när jag kommer hem!

På måndag nästa vecka...

Hola mi amigos, idag började skolan igen det var väl helt okej fast nu längtar jag vekligen efter sommaren och min födelsedag! Jag fyller år på måndag nästa vecka det ska bli riktigt roligt! Nyss har jag duschat o nu ska jag titta runt lite på olika bloggar o svara på era söta komentarer! Bjuder på en bild som jag tror att min syster har tagit! Besök hennes söta blogg den heter http://ellinjohanssson.blogg.se/!

"Don't try to be anyone else cause they all exist"

Hej mina söta läsare! Imorgon börjar skolan igen det kommer vekligen att bli jobbigt att gå upp tidigt och behöva plugga men annars så är det helt okej. Idag var sista dagen som jag kommer att få äta godis på ett tag för jag ska nämligen ha godisförbud nu! Hade det lite förra året och det gick rätt bra så tänkte vara snäll mot minna tänder och ha det nu också.

Bjuder på en sommarbild för att jag längtar så mycket efter sommaren!

Påsken!

Hej, förlåt att jag inte har bloggat sen i fredags men jag har helt enkelt inte haft tid! För i lördags var det ju påskafton och då var jag hemma hos min mormor o morfar och träffade mina kusiner o målade ägg och åt godis, det var jätte kul! I går var jag hemma hos minna andra kusiner det var också riktigt kul! Har ni haft en bra påsk?


Nyss har jag tittat på ett avsnitt av Icarly bara för att one direction var med där, åå älskar vekligen one direction värdens bästa musik gör dem ju också!


Beauty is not about looks, makeup or clothes...

...true beauty comes from being yourself, the more you show who you really are, the prettier you will be.

Påsken närmar sig...

Vad ska ni göra i påsk? Jag ska först på påskafton åka till mormor och morfar där kommer mina kusiner vara och så kommer vi måla ägg och göra sånt man brukar göra på påsken! På söndagen ska jag åka till mina andra kusiner där jag kommer träffa min farmor o farfar! Det kommer bli en riktigt rolig påsk och jag lovar att jag kommer äta massor av godis!

Ny design!

Hola mi amigos!

Idag har jag fixat med designen hela dagen känns det som o jag är ändå inte riktigt nöjd med den får se om jag orkar fortsätta eller om jag gör det senare! Ni får gjärna komentera vad ni tycker om den så att jag vet om det är något som skulle behöva ändras osv...

Instagram!

Äntligen har den underbara appen instagram kommit till android market har verkligen längtat så igår när jag såg att den hade kommit laddade jag ner den på en gång och det gjorde vekligen min dag!

Följ mig @ LinaJ98 och gilla mina bilder så kanske jag följer dig tillbaka♥

House of card...

Dagens outfit 4/4

Shopping i västerås! #2


Shopping i västerås!

Hola mi amigos!

Sorry för den dåliga updateringen igår men den berode på att jag var i västerås o shoppa med mamma, mormor, farmor och Elin det var riktigt mysigt och jag fick med mig flera fina saker hem! Det kommer bild på de sakerna snart jag måste bara fota dem!


Idag skulle igentligen Josefine ha kommit hit men hon smsa imorse o sa att hon hade blivit sjuk så det blev inget av det. Nyss har jag o Anton(lillebror) cyklat till pappa o farfar som var nere i hamnen och jobbade med båten vi hade med oss lite fika så då var vi där nere o fikade med dem!


Hittade en fin tusilago som jag fotade men tyvärr så hade jag inte med kameran så det blev en mobilbild.

Klippning!


Nu har jag vart o klippt mig, det blev inte en sån stor skillnand men det blev ändå ca 4 cm som klipptes bort. Det är skönt att bli av med de slitna topparna men samtidigt så vill jag få längre hår så nu ska jag vara jätte snäll mot mitt hår fast jag tänker ändå platta det till det har växt lite för det kommer bara se konstigt ut om jag har det lockigt nu!

Måndag- Första dagen på lovet!

 


Hola mi amigos!

Idag så ska jag gå o klippa mig fast bara topparna men jag har en känsla av att det kommer bli gansak mycket eftersom jag inte har klippt mig sen i höstast! Men jag får hoppas på det bästa så att jag inte behöver klippa så mycket ändå. Nu ska jag nog plugga lite matte, det är väldigt tråkigt men det behövs!

Bakat muffins!

Gjorde helt vanliga muffins som jag hade hackad choklad i, nu ska jag sätta mig och kolla på kontoret o äta muffins så ha det bra:)

ONE DIRECTION!

söndag...

Hola mi amigos!

Idag har jag inte gjort mycket har kollat lite på tv och ska snart baka muffins, mums! Längtar vekligen tills på tisdag då jag ska åka o shoppa i västerås! behöver verkligen lite nya kläder och skulle veerkligen villja ha ett par mint blå jeans!

justlj

En blogg av Lina Johansson♥

RSS 2.0