Gott nytt år!

Nyårs Outfit

Heej snart så ska jag åka till västerås med familjen för att fira nyår med några vänner det ska bli riktigt roligt men innan jag åker tänkte jag slänga in nyårsoutfiten så att ni kan få se:) Gott nytt år på er hoppas att ni får riktigt kul!

2011 bästa naturbilder


Alla bilder är tagna av mig:)

2011 bästa portättbilder


Alla bilder är tagna av mig förutom den på mig!:P

År 2011♥

Hej nu är det bara några timmar kvar till 2012 så jag tänkte skriva lite om alla de saker som har hänt under året som har varit.

Januari och Februari♥

Lite svårt att minnas vad jag gjorde dessa månader men det var ju då det var jätte mycket snö så de var nog några dagar i skidbacken med familjen vet jag. Det är säkert fler saker men inget som jag kommer på just nu.


Mars, April och Maj♥

De här månaderna är lite lättare att komma ihåg. Jag fick min tandställning som sen gick sönder några gånger men nu funkar den bra. I april så fyllde jag tretton år. Påsken var lite ovanlig eftersom att det var väldigt varmt så vi hade sjösatt båten så på påskdagen blev det årets första seglings tur. I maj åkte vi till falun med skolan det var vekligen jätte kul och snart blir det falun igen!! Man kom vekligen mycket närmare sina kompisar i falun och vi skrattade typ hela tiden. Och så fick jag mina linser!!:)


Bild från påskdagen:)

Juni, Juli och Augusti♥

De här månaderna var nog de bästa på hela året för de var ju sommarlov en stor del av dem! Ca tre veckor av dem var jag på båtsemester med min familj, vi seglade blandanat till Åland. Den tiden man var hemma åkte jag och becka o bada några gånger och så tältade vi i hennes trädgård :P Det var jätte kul:) Jag var på någon Eric saade konsert i Eskilstuna. Jag åkte till stokholm med familjen, vi gick på grönalund och så gick vi runt och tittade lite i gammlastan. Det var första gången jag var där, eller jag har ju varit i stockholm förut men inte inne i stan.
Och så startade jag bloggen den 1 augusti:)


Bild från båtsemestern:)

September, Oktober, november och december♥

De här månaderna hände det inte så mycket speciellt, det var mycket plugg så man har inte hunnit med så mycket annat. Men jag var på breaking Dawn part 1 med Ebba o Josefine och så har jag börjat rita rätt mycket! Och så har det varit jul, den var såklart jätte mysig

En teckning jag har ritat:)

Det har säkert hänt mycket mer det här året som jag har glömt att skriva om men jag har iallafall skrivit om det mesta:)

Ha det bra//Lina♥

Shopping♥



Tröja med ankare: Gina Tricot 99kr
Svart kofta: Cubus: 199kr
Vit skjorta: Gina Tricot 99kr
Svarta jeans: Gina Tricot 199kr
Flätat skärp: 30 kr Cubus
Vit USA tröja: Gina Tricot 199kr

Shopping!

Hej har varit i Erikslunds shoppingcenter o shoppat med Elin, Anton och mamma. Jag köpte 4 tröjor, ett par svarta jeans, ett flätat skärp och Christina Agulera parfym. Mamma var jätte snäll och betalade hälften av sakerna. Det var jätte mycket rea typ 50% överallt! Nu ska jag titta på någon gala grej på MTV där de visar de bästa låtarna från 2011 tror jag:)

Tar kort på grejerna jag köpte imorgon när det är ljust så att det blir bra bilder! Så länge får ni se en bild sen i sommras:)


Kusiner på besök:)

Hej idag så kom kusinerna Jakob och Märta på besök. De är jätte gulliga Märta är snart ett år och Jakob är 4 år, vi hade lite julklappsutdelning och krossade pepparkakshuset. Det är kul att träffa kusinerna men det blir tyvärr inte så jätte ofta. Imorgon hoppas jag att mamma går med på att åka till Erikslund shoppingcenter för jag behöver verkligen lite nytt till garderoben!

Förlåt att jag inte har bloggat så mycket på sista tiden men nu så ska jag bli bättre på det♥

En favoritbild på mig som är tagen av min syster:)

Mina julklappar♥

Gårdagen♥

Hej, är hemma hos mormor och morfar och ville bara updatera lite eftersom att jag inte gjorde det igår. Igår så åkte jag först till farmor o farfar, några kusiner var också där vi åt julmat och uppnade julklappar och såklart kollade vi på kalle anka:) Sen på kvällen åkte vi vidare till mormor och morfar där var det också en kusin:) Där så uppnade vi också julklappar och åt julmat♥ Det var en av de bästa jularna för jag fick en mobil!! En HTC Wildfire s blev jätte glad för den och jag fick den av mina föreldrar, Tack mamma o pappa! tar kort på mina julklappar när jag kommer hem senare idag och lägger ut dem så att ni kan få se! Ha det bra så länge o ät mycket godis för det ska man på julen:)

Julgodis♥


Dagen innan julafton:)

Hej, imorgon är det julafton!! Idag så blir det att göra julgodis och sen i kväll titta på tv 4's uppesittarkväll. Nyss har jag tittat på En prinsessas dagbok 2 o målat naglarna♥

Tonight Tonight- Hot Challe Rae= Grymt bra låt:)


Bakat Pepparkaks hus♥

Hej, har bakat ett pepparkaks hus eller vi hade köpt färdiga delar som det bara var att bygga ihop och sätta på glasyr och nonstop! Huset ser lite konstigt ut men det är nog gott att äta:P

Ritat♥

Heej har nyss ritat lite blev faktist rätt nöjd men skuggningarna blev inte så där jätte bra. Nu sittr jag och tittar lite på tv.

Jullov♥

Hej idag var sista dagen i skolan, en riktigt kort dag eftersom att vi började 8.45 o sluta 11 så det blev typ bara 2 timmar. Min basgrupp satt o kollade på film. Vi tittade på ensam hemma 2 den var halv bra och på slutet var den rätt rolig:) Men det  var tråkigt att titta på film man kunde ju ha gjort nått roligare. När skolan slutatde så gick jag Ebba, Josefine och Rebecka till någon thai resturang och åt nån buffe, det var rikigt mysigt och gott. Typ jätte många från skolan var där. Jag o Ebba bytte julklappar jag fick svarta pärlarmband och ett silver nagellack, hon fick röda julsockor från mig.

Min julklapp från ebba, älskar den♥

Tagga Falun

Efter jullovet så blire falun med skolan♥ Älskar det, vi åker dit för att ha slöjd, bild m.m vi är där i en hel vecka. Idag så fick jag reda på att det var vecka 5 som jag skulle åka dit. Vi sjuor var tyvärr tvugna att dela upp oss så halva sjuan ska åka med sexorna och andra halvan får åka med åttorna. Men det är skönt att jag fick åka med alla mina kompisar:) Det är lite läskigt för kunskapsgården som vi är på har varit ett sykehus o Elin som har varit där nyss berättade massor av spökhistorie
Fil:Kunskapsgården i Falun.JPG

Sista dagen i skolan!

Heej, idag var typ sista dagen i skolan, eller i morron ska vi bara vara där tills 11 och sen så ska jag gå och äta med mina kompisar någon stanns:) Idag så var det rätt ovärt i skolan för vi fick titta på film och göra lite vad vi ville men det var rätt kul! Har precis köpt klart alla julklappaar så nu blir det att ha lite tomteverkstad och slå in dem. Har ni många julklappa kvar att köpa?


Bjuder på en gammal bild!!

En promenad i snön♥

Hej har precis kommit hem efter att ha gått en liten promenad i i all snö♥ Love it!! Detär så mysigt när det är snö över allt nästan som en helt annan värd! Sårklart så skulle Anton både mula och kasta snöbollar på mig fast jag kastade en del på honnom också♥

Hej, Jag älskar dig!

En och en halv dag kvar!!

Heej, det är bara en och en halv skoldag kvar!! Imorrn så ska vi ha olika stationer i skolan och på onsdag ska vi ha julmys med basgruppen♥ Men min lärare var magsjuk idag så jag vet inte om han kommer tills på onsdag,  om han inte kommer så ska  min basgrupp säkert dela upp sig vilket är väldigt trååååkigt! Har nyss varit på flöjt, sista spelningen innan jullovet! Det är jätte mysigt ute för det är massor av snö och det snöar fortfaranden så vi får hoppas på att det blir en vit jul.

Hahahaha hittade en bild i arkivet sen när jag var liten och typ åkte slalom för första gången! Love it!! Hoppas att det blir mycket slalom åkning i vinter♥

The snow is here♥


Fjärde Advent!!

Heej på er och sorry att jag inte har hunnit blogga så mycket idag jag har kollat på harry potter 2 som gick på tv och så har jag gjort julköttbullar och så har jag städat mitt rum så att det blev jul mysigt.
Snön som kom igår har börjat smälta bort men nu har det börjat snöa igen så vi får hoppas att det blir kallare så att den inte smälter. Har verkligen lust att gå ut o ha snöbollskrig får se om anton eller elin har lust att hänga med på det annars så ska jag nog bara ta det lungt nu♥




Bild från we♥it tyckte att den var lite rolig eftersom att det snöar på den:)

Jag ser det snöar, jag ser det snöar...

Nu snöar det äntligen (har snöat i några timmar) och snön försvinner inte när den kommer på marken!! Är jätte glad får bara hoppas att snön inte försvinner. Har nyss fått börja äta godis igen (jag har ju haft godisförbud sen i augusti) Mamma o pappa kom in i vardagsrummet med en stor skål med choklad och sa att jag kunde få börja äta godis igen, hade igentligen godisförbud tills på fredag nästa vecka så gissa om jag blev glad, svar JA!


Bild från we♥It

Christmas is the time for miracles♥

Mange bjuder



En  bild som inte alls passar till inlägget men har ni hört den nya mange låten? den är iallafall grymt bra:)

Tagga Julen!

Det är en vecka kvar till julafton!! men det är riktigt synd att det inte är någon snö. Har nyss bakat lite julkakor med mamma hoppas bara att dem blev goda. Har inte någor specielt planerat idag så blir att bara ta det lungt och kanske titta på någon film♥

Bjuder på en rätt gammal men ny redigerad bild♥

H&M Outfit

Hemstudiedag!

Hej, har nyss kommit hem från Ebba, vi har typ pluggat hela dagen eftersom att vi hade jätte mycket hemstudie uppgifter men vi blev ändå inte klara med alla. Vi åt lunch på donken (Mc donald's) det var flera år sen jag åt där senast och när vi gick hem snöade det jätte mycket med jätte stora snöflingor och vi var sjukt speedade på coca cola så det var roligt!! Nu så ska jag titta lite på glee och sen duscha.


Bjude på en halv gammal bild från i höstas♥

Me gusta One Direction♥

Har ni hört någon låt av One Direction? Iallafall så är dem grymt bra så jag bjuder på en av dem här på bloggen♥

Dagens sötnos♥


Bild från We♥It

Torsdag!

Idag så var det deadline i skolan vilket inebär att vi måste vara klara med alla steg, det har faktist gått ganska bra den här terminen även fast jag inte han med 3 steg för det var typ tredubbelt så mycket kurs den här terminen är förra! Imorgon så är det hemstudiedag, var ett jätte tjockt häfte med uppgifter mest repetion från alla kurser vi har haft. Jag ska nog hem till Ebba imorgon så att vi kan göra det tillsamans. Nu ska jag bara ta det lungt titta runt på olika bloggar och cheka facebook!

Min kusins jätte gulliga converse:) Bilden är tagen av mig♥

Glee in my heart!

Heej idag så följde Josefine med hem från skolan, först gick vi lite på stan och sen så åt vi pepparkakor och tittade på glee!! Nu så måste jag plugga lite matte och sen äta♥

Lucia♥

Heej och glad lucia på er om man nu säger så! Har haft en riktigt bra dag även fast jag har gjort projektprov i matte, får hoppas att det gick bra! Direkt efter skolan gick jag o mamma och köpte massor av julklappar! så har nyss slagit in alla julklappar och fikat med lussebullar♥ Men har några julklappar kvar att köpa. Imorron blir det att gå på stan med Josefine ska blir riktigt kul:) 
  
             

Mys med en ny frida tidning♥


Det är Julafton nästa vecka...

Japp kom nyss på att det är julafton nästa vecka, gud vad tiden går fort för bara några veckor sen så hade bara halva terminen gått och nu är den snart slut! Har haft en rolig dag i skolan, jobbade typ ingenting det blev bara massor av prat och skratt♥ snart så ska jag gå på flöjt, får tyvärr göra det ensam eftersom att Elin är i falun. Längtar verkligen tills jag ska åka till falun (i våran skola så åker man till falun en vecka varje år för att ha slöjd) falun är verkligen en av de roligaste sakerna på hela året!

Planerna för veckan är att köpa massor av julklappar, kanske gå på stan med josefine och redovisa matte!! Inte så mycket inbokat precis så räkna med bra uppdatering♥

Andra racet på volvo ocean race har precis börjat så nu håller vi tummarna att båten puma vinner, förra racet gick tyvärr deras mast av mitt ute på ett stor hav. Nu hoppas jag att de iallafall kommer i mål!

Den bästa skönhetsprodukten är lycka...

Frost♥


niokon D3100 fotograf: Jag

Bilder från lusse bak!



Tredje advent♥

Har nyss tittat på julavsnittet av glee, bara för typ 20 gången hehe. men det är jätte bra så om ni inte har sett det så måste ni göra det. Har varit och köpt gran, en jätte fin gran! Första gången som vi tog den som jag tyckte vi skulle ta.  Ska snart baka lussebullar, kommer bilder på det senare♥


Mini fotostudio!



Två veckor till julafton!

Hej, har nyss druckigt glögg och ätit pepparkakor med familjen. Det är jätte gott att ha ost på peppakakor om ni inte har testat det så är det värt att testa! Har fixat lite julklappar idag så nu har jag nästan köpt hälften av alla julklappar jag ska köpa, får gå en sväng till på stan i veckan!

Det är bara två veckor kvar till julafton , kan ni fatta det?? Jag har längtat jätte länge. Men nu vill jag inte att tiden ska gå för fort för då är den mysiga tiden snart över.





Va på lucia i skolan igår, elin var med och efter att det var klart så kom rektorn fram till mig och tyckte att jag var duktig på att läsa en dikt, men det var elin som läste den, jag var inte ens med!! hon trode att jag var Elin, så lika är vi ändå inte!

En helg utan planer!

Hej! Var luciatåg i skolan idag rätt bra! elin var med♥ Har inga planer för helgen jag hade tänkt gå på beckas luciatåg med ebba men så kunde ebba inte för hon skulle spela match. Så det blir en lugn helg gör mig!

söta linus♥

Insperation Lockigt hår♥

Lucia idag då!

japp ni ser rätt det står luscia idag även fast det inte är den riktiga dagen men jag ska lucia/jul konser med flöjten. Idag i skolan hände inget specielt förutom att vi fick dansa på idrotten, FY! Jag är inge bra på det (vi fick dansa lindyhopp) Det var äckligt för killarnas händer var svettiga! Ska snart ta och locka håret lite och sen äta något innan man ska iväg o träna lite innan konseren.


Har ni fått någon snö?? här har det snöat lite men inte så mycket bilden är från förra året

Kom inte på någon rubrik!

Holla!

Idag så har man varit i skolan (såklart) det gick absolut inte att plugga idag även
fast jag inte hade någonting så vi satt mest och pratade hela dagen. Så det var en
helt okej dag med mycket skratt och då skojar jag inte! Desutom så blev våran
lärare skyldig mig, Rebecka, Josefine, Simon och Ebba varsin glass för att vi löste ett
matte tal! På eftermiddagen har jag inte orkat göra någonting fa5ts jag skulle behöva
köpa lite julklappar för jag har inte köpnån en. Har ni sett julkalendern? Det har jag
och den är helt okej Jag älskar julkalendrar för det är så mysigt och julig♥

Tisdag!!

Heej de snöa igår!!! fast bara lite så det blev inte ens vitt, men det är en bra början!

Idag har jag varit i skolan som vanligt och det blev brandalarm! det var några som hade råkat bränna pepparkakor så då var det bara att gå ut och det var jätte kallt. När jag kom hem öva jag lite på flöjten eftersom det är luciakonsert på torsdag, får hoppas att det går bra♥ Skulle igentligen behöva plugga eftersom att jag har 4 steg kvar att redovisa den här terminen men det är ju inte så lång tid kvar så jag tror att jag bara hinner 2 av dem!


Pepparkakor♥

2:advent

Hej det är andra advent!! Men det är tyvärr ingen snö. Hoppas att den kommer snart annars blir jag riktigt sur.
Idag har jaa inte gjort så mycket, min katt kom o väckte mig halv 8 så det blev ingen sovmorgon direkt och sen så har jag bara tittat på tv och mysigt i soffan♥ Nyss har jag tränat lite och tagit ett bad i vårat jätte coola badkar och så har jag duchat!! Nu tänker jag spela lite the sims ha det bra!!

It's friday!!

Heej idag äre fredag!!:) Love it!! 

Idag så har jag varit i skolan och sen har jag bara varit hemma och tagit det lungt. Det blir en tjejkväll i kväll eftersom att pappa och anton är på ishokey så då blir det bara jag elin o mamma kvar här hemma det ska bli mysigt♥ Har inte några planer för helgen, har lust att åka till erikslundshopping center o shoppa. Behöver verkligen lite nya kläder känns som att jag använde samma kläder varje dag även fast jag inte gör det.

De är idol idag och det är bara 2 gånger kvar!! Vilka hejar ni på?? Jag hejar på Moa!!


Jag orkar inte göra den där dag saken idag eftersom att jag inte kommer på vad jag har för ovana som jag skulle skriva idag. Ha det bra//Lina♥

Dag 3: en bild på mig och en nära vän.



Tyvärr så hittade jag ingen bra bild på mig och ebba och på mig och josefine så den här får duga:)

ha de bra!!♥

justlj

En blogg av Lina Johansson♥

RSS 2.0