Sommar BloggPaus

Tänkte ta en liten paus från bloggen nu när det är sommar eller iallafall blogga minder eftersom jag inte har tid. Ni får vell se när jag bloggar som vanligt igen det kan bli om några veckor eller dagar det beror på hur länge jag klarar mig från att blogga.
Idag så har jag var ner en liten sväng på stan skulle köpa nya skor men hitta inga och kväll kanske jag ska gå på gatufestivalen, Loreen ska vara där så det skulle vara kul att se det men synd bara att det är så dyrt.

New nails!

 
 
 

Efter regn kommer sol...

och jag hoppas på att det kommer gå att sola lite idag. Nu skiner solen men jag vet inte hur det bir sen funderar också på att städa mitt rum som ser ut som ett bombnedslag, igen. Vad gör ni idag?

Tråk väder!

Idag är det tråkväder ute, regnar och blåser. Men då är det alltid mysigt att sätta sig framför tvn och titta på några avsnitt av one tree hill, fixa med bloggen, lyssna på gammal/nya musik och göra sånt man inte har lust att göra när det är super fint väder. Och det som gjorde min dag var att internet på min mobil kom tillbaka efter att ha varir borta i några veckors tid, happy girl!
2 bilder från instagram, följ mig linajohansson98

True...

we♥it

Festivalmode

Amadores♥

På höstlovet kommer jag att åka till denna underbara plats med familjen, pappas syster (mina kusiner) och farmor och farfar. Det var väldigt länge sen jag åkte utomlands nu ca 8 år sen så det ska bli jätte kul!
 
Där ska vi sola, bada och jag tänker shoppa lite också! Nu har jag något att se fram imot och då verkar den kommande hösten inte lika tråkig längre.

Midsommar!

Hej, igår var det en toppen dag! Firade tillsammans med familjen och några släktinhgar. Vi åt massor av jordgubbar, kakor och så grillade vi på kvällen. Och tack för det superfina vädret det gjorde helt klart min dag eftersom man kunde sitta ute hela kvällen och ha det mysigt.
osminkad, konstigt hår men ändå så gillar jag bilden som är från förra årets båtsemester som vi snart ska åka ut på igen!

Glad midsommar!

I want to know who I am before I know who I wanna be

Braidings

inspiration från weheartit

Sommar måste vara det bästa som finns!

Tycker inte ni det? Bara göra vad man vill och massa annat. Igår och idag började det verkligen kännas som sommarlov eftersom det var de första dagarna som det var riktigt varmt. Igår så spelade jag minigolf med familjen, jag förlorade tyvärr men man kan inte vinna jämt och så grillade vi. Idag har jag cyklat till bresse (en badplats) med Becka och så var vi ner en sväng på stan också.

Lite bokhe..

I sommar ska jag...


Äta massor av glass
Sola tills jag blir jätte brun
Segla i flera dagar
Bada i flera timmar
Träffa mina underbara vänner
Cykla till stranden
Träffa släktingar
Shoppa massor av sommriga saker
Sova så länge jag vill alla dagar
Fota tills jag tagit flera bilder som jag blir nöjd med
Göra en superfin sommar outfit
Lyssna på musik på hög volym
Ligga i hängmattan och läsa
Göra allt och ingenting

Cars


Trött*

Hej är sjukt trött nu, imorse gick jag upp ca halv 8 och sen så har jag vart och badat i Salas badhus hela dagen med mormor, morfar, min kusin och Anton. Snart ska vi äta och efter det ska vi kanske gå och kolla på massa gammla/coola bilar som skulle åka förbi.

Bjuder på en gammal bokhe bild:)

La La Love

Idag har jag vart med Ebba nästan hela dagen, vi åt glass, titta på tv och sånt snart ska jag åka till mormor och morfar. Hos mormor och morfar ska jag sova och imorgon ska jag följa med dem när de åker på "hemligrsa" med min lilla kusin. Älskaaaaar sommarlovet!!!

Prästkragar


(oredigerad)

(Redigerad)

Made by me...


Tänkte visa er en liten klänning som jag har sytt är faktiskt väldigt nöjd med den, det blir kanske midsomars outfiten? Bilderna är tagana av Elin och redigerade av mig.

Sommarlov

Nu är det sommarlov! Det kommer bli jätte skönt att sola, bada, va med kompisar och segla en massa, love it!
Idag gick jag först i skolan till 11, min klass hade picknick, spelade kubb och fick våra omdömen. Efter det gick jag Becka, Josefine och Ebba och åt på ChopChop och sen på kvällen var det skolavslutning. Det regnade riktigt mycket så frisyren blev inte den bästa och så. Här kommer en fin bild på oss (Fast jag ser väldigt konstig ut)

Helgen


I lördags åkte jag ut och seglade med min familj fotade lite och blev förkyld. BLÄ. Vill verkligen inte bli förkyld just nu när sommarlovet precis ska börja. Jag har också fixat mina naglar tills imorgon då det är skolavslutning, dem blev marinblå. Vad har ni gjort i helgen?

Summer feelings♥

Hej!
Idag har jag varit ute med skolan hela dagen det var rätt skönt eftersom man fick sola om man ville! Så jag har fått lite färg. När skolan slutade gick jag och mina kompisar ner till stan o köpte jordgubbar för att sätta oss och kolla på studenterna. Det var jätte mysigt musik på högvolym och många glada människor det kan inte bli bättre!
Nu ska jag sola ryggen lite eftersom den inte fick så mycket färg förut idag.

Bjuder på en oredigerad bild!

Sorgligt


Ska snart sätta mig och kolla på sista avsnittet av glee, snyft* Men det kommer en ny säsong men alla de bästa kommer nog inte vara med i den eftersom de tar examen och slutar i skolan.
Idag har jag seglet med familjen som tur var så regnade det inte! Imorgon så ska jag ha brännbolls turnering med skolan får hoppas att det inte regnar då heller.

Dagen

Idag händer inget specielt, skola och sen flöjt. Har funderat lite på vad man kan blogga om men kommer inte på så mycket. Det blir nog tråkigt att bara blogga om vad som händer i mitt liv men det är svårt att blogga om mode. Jag skulle kunna lägga ut bilder som jag fotar men då blir det nästan bara en fotoblogg och det vill jag inte. Vad vill ni läsa om!!??

"Indian fransar"


we♥it

Lookbook.nu


Idag har jag inte gjort specielt mycket, fixat med mitt rum, lyssnat på musik och tittat på tv. Bjuder på en inspirations bild från lookbook.nu en jätte bra sida med massor av olika outfits och sånt.

Linus i profil

Bloggtrafik?

Hej ville bara tippsa er om en superbra sida där man kan få fler besökare till sin blogg och det är helt gratis!
Klicka på den här länken för att komma till sidan:
http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=liinajohansson

Forever21


Ååå jag älskar verkligen Forever21 och önskar att affären skulle kunna komma till Sverige. Nu så finns den bara i USA tror jag men man skulle kunna beställa kläder från deras hemsida men då blir det väldigt mycket frakt (ca 200kr) och då tycker jag att det inte blir värt det.

Inspiration

1 Juni!

Hej idag har jag  varit på enavallen med min skola och haft frilufsdag, vi sprang 60m, hoppade höjdhopp och sånna saker. Det var inte roligt eftersom det regnade och var väldigt kallt. Efter det cyklade jag och år lunch på wikmans med Ebba, det var jätte gott! Vi satt där i typ 1 och en halv timme och nu ska jag gå o ta en lång varm ducsh!!

justlj

En blogg av Lina Johansson♥

RSS 2.0