Bilder från Säfsen del 1



HEMMA!!

Nu är jag hemma från säfsen det var fakitskt riktigt kul där men jag hade velat åkt lite mera slalom men det gick ju inte eftersom vi var tvungna att åka hem. Jag hade inte åkt slalom på mer en ett år men det gick ändå väldigt bra för mig tycker jag testade till och med att hoppa i några små hopp det har jag aldrig vågat göra förut:) Nu vill jag bara åka mer, haha. Idag åkte vi lite längdskidor innan vi åkte hem åkte 9 km  det var nog det längsta jag har åkt på längdskidor. Jag lägger ut bilder imorgon för nu ska jag kolla på kontoret den där serien där Ove sundberg är med i den är ganska dålig men jag vill ändå se den.

Nu blir det att packa!

Hej nu måste jag igentligen börja packa men bloggar lite istället! Imorgon åker jag som ni kanske redan har förstått till säfsen får blogga mer och lägga ut bilder därifrån när jag kommer hem:) Nu ska jag försöka få ihop en spellista med lite bra musik som jag kan lyssna på vägen dit. Vet ni några bra låtar så är det bara att komentera namn och artist så ska jag lyssna på dem för jag har ett litet problem, jag har tröttnat på ganska många av dem låtarna som jag lyssnade mycket på förut.
Hittade en bild där jag är typ 9 år när jag är i Lofsdalen med min familj jag ser ju jätte konstig ut men skulle väldigt gjärna vilja åka till lofsdalen igen för det är jätte bra backar och nästan ingen liftkö.

Tagga säfsen!!

Köpa, köpa inte?

Hej funderar på att köpa ett silikonskal till min mobil men vet inte riktigt vilken färg osv men hittade ett jag tyckte var ganska fint men det kostade 119 kr är det dyrt eller inte någon som vet?

Första dagen på sportlovet...

Hej på er mina söta läsare idag är det första dagen på lovet vilket är riktigt skönt. Har nyss varit och åkt lite längdskidor med anton och pappa det var jätte halt och isigt i spåren så det gick inte så jätte bra. Nu ska jag snart äta och sen plugga lite matte eftersom jag hamnade liyte efter när jag var sjuk förut. På torsdag åker jag till säfsen det ska bli jätte mysigt även fast backarna verkar vara rätt dåliga.

Inspiration♥

Söndag...

Hej på er idag är det söndag da! Har inte gjort så jätte mycket bakade lite förut och nu sitter jag o tittar runt lite på olika bloggar. Vet ni någon bra blogg så får ni gjärna tipsa mig om den. Snart måste jag ta o städa klart mitt rum (började igår) det ligger massor av saker på golvet och så.

Dagens outfit 19/2

Följa mig via bloglovin?

Hej det skulle vara super kul om ni skulle vilja följa mig via bloglovin! (skulle väldig gjärna vilja få fler följare än min syster) Klicka här här eller här för att komma till bloglovin:) Eller så kan du klicka på bilden :P


Sábado...

Hej på er mina söta läsare idag vaknade jag typ halv 11 det var jätte skönt att sova länge efter en väldigt lång vecka nyss har jag kommit hem från pappas jobb var där och skrev ut litte matte papper som jag kommer behöva på lovet och så drack jag choklad dem har värdens godaste choklad där! Nu har jag lust att baka något gott men vet inte om jag får för mamma...

Bjuder på en bild från igår♥

Fotografering 17/2-12



Yhee it's friday and holiday!

Hej nu är det sportlov!! gud så skönt men tyvärr så måste jag plugga lite måndag, tisdag och onsdag men sen så ska ja åka skidor och sånt man brukar göra på sportlov resten av dagarna :) Idag har jag vart i skolan såklart och sen när jag kom hem skulle mamma och pappa åka skidor vid bresse så då följde jag och elin med för att fota lite! Det var faktiskt kul men riktigt kalt. Nu ska jag redigera lite bilder som jag tänkte lägga ut sen.

Dagens outfit 17/2

Music in my ♥

Tänkte dela med mig av några låtar som jag brukar lyssna på gör någon slags top lista :P

Första plats...



Andra plats...



Tredje plats...





Femte plats...

Hoppas ni gillar dem, vad brukar ni lyssna på för mucik??

Gårdagen och idag...

Hej bloggade inte så mycket igår som ni kanske märkte men iallafall så var det inte den bästa dagen i mitt liv om jag säger så. För var det utedag med skolan i bresse jag o becka var tvugna att gå dit eftersom ingen kunde skjutsa oss det är ca 7 km dit och vi gick först dit sen åkte vi lite skridskor där och sen gick vi hem jätte jobbig! Sen när jag kommer hem var gammelfarmor på skjukhus och måde inge bra senare på kvälleen dog hon tyvärr :( Hoppas hon har det bra där hon e nu!♥ Och så var jag ensam hemma i ca 2 timmar och då var det lite osmart att kolla på ghost whisperer rätt läskigt det är nog inget jag gör om...

idag har det inte hänt så jätte mycket skulle behöva plugga men eftersom jag behöver hjälp så går inte det och nu sitter jag o lyssnar på musik o ska svara på alla era underbara komentarer.

Glad alla hjärtans dag!♥


Fotade med min mobil kamera och redigerade bilderna med någon app blev rätt nöjd med resultatet.

When lifs give you a hundred reason to cry...

Show life that you have thousand reason to smile.

Då var det måndag igen...

Hej på er nu är det en ny vecka som jag kommer bli tvungen att plugga jätta mycket i eftersom jag var sjuk hela förra. Men kommer ändå försöka med att plugga! Har haft en helt okej dag och det var faktiskt kul att komma tillbaka till skolan efter att ha varit sjuk i en vecka träffa alla och så.

Bjuder på en outfitbild från idag bara det att jag ser jätte konstig ut och att man inte ser vad det är för kläder. Men jag säger bara Anton fota... Men det är ialla fall en rosa stickad tröja från lindex svarta jeans från gina tricot och en ring från Lindex sen så är det örhengen från guldfynd men dem syns inte så mycket.

Bring it on: All or nothing

Har nys kollat på Bring it on: Al or nothing det var en riktig tjej film men den var helt okej enlig mej. Den var på tv förut idag men eftersom att jag inte var hemma då kollade jag på den nu istället och då kan man ju spela förbi reklamen oxå! Ikväll ska jag kolla på den här serien om Ove den kommer säkert vara väldigt överdriven men hoppas att den är bra iallafall.

Skridskor on the ice♥

Nyss kom jag hem ifrån att ha varit vid Bresse och åkt lite skridskor men det var bresserännet (en motion tävling som alla får vara med i) så det var välldigt mycket folk. Nu ska jag kolla på pretty little liars en grymt bra serie som går på kanal 3.

Lina ♥ U.S.A


Fotade med mobilkameran (ISO 100)

Designe Tipps!

Hej tänkde ge er lite tipps om hur man gör en superfin designe! Först kan det vara bra att tänka utt vilka färger man vill att designen ska ha och att dem matchar med varandra. Det finns många bra färgkartor om man söker på google här är en bra som jag brukar använda FÄRGKARTA.

Sen brukar jag bästämma hur jag ska ha menyn om den ska vara på höger eller vänster sida eller om det ska vara en drop down meny. För att veta hur jag ska göra de olika menyerna brukar jag gå in på en sida där det finns förklarat. Länk till sidan. Där finns förklaringar till det mesta där ;)

Sen brukar jag välja bakgrund det kan vara bra att tänka på att om man har en bakgrund med mycket mösnter så behöver man inte ha så många bilder i headern det kanske räcker med en så att det inte blir så rörigt. När man gör headern så brukar jag sätta "ihop" bilderna i power point eftersom där kan man ändra storlek och sånt utan att biilderna riskerar att bli suddiga sen brukar jag kopiera in bilderna i paint för att spara det se är det bara att ladda upp bilden på bloggen och lägga till den som header. Innan jag lägger in bilderna i power point kan det vara kul att redigera dem lite det brukar jag göra på www.picnik.se eftersom det är gratis men tyvärr så ska det stängas ner så jag får se vad jag kommer redigera mina bilder i framtiden.

Några små fina saker till bloggen:

Runda hörn:
Klistra in koden i stilmallen i stycket wrapper

-moz-border-radius:
15px;border-radius: 15px;

Browser ikon:
Klistra in koden precis innan </head> i kodmallen och välj en bild.

<link rel="Shortcut Icon" href="DIN BILDADRESS" />

Skugga runt bloggen:
Klistra in koden någonstans i stilmallen beroende vart du vill ha skuggan om du vill ha runt hela bloggen klistrar du in den under stycket wrapper.

-moz-box-shadow:0px 0px 15px #888;
box-shadow: 0px 0px 15px #888;
padding: 0px 0px 0px 0px;



En ny designe...

Nu är den nya designen klar funderar bara på om det blev för mycket vitt? Men är iallafall rätt nöjd med den ni som har en egen blogg förstår säkert hur kul det är o sitta och göra en ny designe för er andra som aldrig har gjort det ser det ju rätt tråkigt ut med alla siffror och konstiga ssaker som man ändrar på :P

Handboll...

ja då har man vart i Bålsta och kollat när Anton (lillebror) spelar handboll det var faktiskt väldigt tråkigt men på vägen hem stannade vi o köpte dagens godis! Mums men tyvärr kan jag bara äta choklad eftersom tandställningen kan gå sönder om jag äter annat godis.  Nu ska jah fixa det sista med designen jag gjorde igår och sen så kommer den kanske upp här på bloggen :P

When butterflies fall in love, do they get humans in their stomach?

Idag mår jag mycket bättre men stannade hemma från skolan iallafall för jag är fortfaranden väldigt flörkyld men har pluggat fram tills nu så jag har iallafall inte bara suttit och gjort ingenting ;) Nu funderar jag på att göra en ny design får se om den kommer upp idag eller imorgon det beror på hur mycket jag bästemmer mig för att göra om. Bjuder på två ego pics på mig♥

Vinter fotografering♥




That's true...

Inspiration♥

Dagens sötnosar♥

Words...

Sjuk tjej här :(

Hej blev ingen skola igår för när jag vaknade på morgonen så var jag väldigt hes så jag kunde nästan inte prata så sov hela förmiddagen och kollade på tv hela eftermiddagen och på kvällen när jag kollade om jag hade någon feber så hade jag ca 40 grader feber. Första gången på flera år som jag är sjuk. Idag mår jag lite bättre men är fortfaranden väldigt hes så det är svårt o prata :( Har iallafall pluggat lite idag börjar hammna lång efter med skolarbetet men det är iallafall inte bara jag som är sjuk för jag pratade med josefine och hon sa att det bara var 9 friska i min klass. Läskigt många som är sjuka men alla blev det efter falun.

En slö dag...

Hej på er var hemma från skolan idag för jag är jätte förkyld o hade lite feber på morgonen och så är jag trött men nu mår jag lite bättre så jag ska nog gå till skolan imorgon. Var ändå rätt duktig idag för jag renskrivde en grej i engelskan men eftersom jag har varit rätt trött så blev det att titta på tv ganska mycket också och så klart äta glass det gör man ju när man e sjuk :P
Nu ska jag snart gå o duscha o sen kolla ännu mer på tv...

Shopping i lilla enköping!

Hej var nyss ner en liten sväng på stan efter att jag hade varit och spelat flöjt. Mamma var snäll o följde med mig för jag hade sett en tröja när jag var i västerås igår men hade inte köpt den o nu ville jag köpa den så då följde mamma med mig. Köpte en del annat också men så blir det ju när man går o ska bara köpa en sak!  Blev riktrigt nöjd med mitt köp enda problemet vara att jag råkade köpa ringarna i en storlek för stort.

en roa tröja, en väska, ett par solglasögon och ringar allt är köpt på Lindex♥

Hemstudiedag

Hej på er nu funkar datorn igen för igår åkte vi till mamma o pappas kompisar som fixade den ett stort tack till dem! Vi var också o köpte nya hjälmar till slalomen igår för snart så ska vi åka till säfsen!! Inte för att det är så bra backar där men mamma o pappa ville inte åka längre så det är bättre en ingenting. Och så var vi hemma hos farmor o farfar på kvällen igår och åt middag. Farfar visade en jätte gammal mobil telefon som var ca 20 år gammal den var jätte stor tur att det finns smarta människor som har kommit på att man kan göra mindre mobiltelefoner! Idag så   har jag hemstudiedag det är riktigt skönt eftersom jag har blivit riktigt förkyld får se till att äta mycket c vitamin och dricka vatten så blir det nog bättre snart!


Dålig bild men det är iallafall farfars jätte gammla mobil :P

Tack för att du finns underbara mobil!!

Hej, fått nått virus på datorn så det kommer inte bli den bästa uppdatering på ett tag tror jag men det är skönt att ha mobilen som man iallafall kan blogga lite på. Idag har jag mest tagit det lungt efter Falun men jag åkte lite skidor med familjen vid bresse. Nyss när pappa kollade hur kallt det var ute var det ca 17 minus nu är det verkligen vinter.

Falun!!

Hej på er nu har jag precis kommit hem från falun det har varit en grymt rolig vecka! Först på måndagen när vi kom dit hade vi slöjd o sen på kvällen var jag josefine o Ebba ute o hade lite snöbolskrig o rullade oss i snön o sånt för där var det mycke mer snö än vad det är här hemma. Sen på tisdagen hade jag slöjd hela dagen o på kvällen åkte jag 8km skidor med mina kompisar det var jätte kul för det var snö kanoner som sprutade snö på oss (de hållde på att fixa mer snö till någon tävling som skulle vara där) På onsdagen så hade vi bild och så var vi uyte o åkte pulka!! och på kvällen plattade vi beckas hår (hon har jätte lockigt hår och har typ aldrig plattat det så det såg jätte ovant ut och så gick vi till ica o köpe mer godis eftersom det började ta slut. På torsdagen hade no där vi fick göra massor av experiment och sånt det var ganska kul eftersom vi fick ha vita labbrockar på oss och så hade vi hemkunskap. På kvällen på torsdagen var det disco det var roligt men lite trögt eftersom att alla inte gick så det var inte så många där :P Idag hade jag slöjd o sen så åkte vi buss hem där alla typ satt o halv sov (haha) Nu är det ändå rätt skönt att vara hemma och få sova i sin egen säng o ta det lungt o det var några som blev sjuka i falun så jag får hoppas att jag har klarat mig ifrån det.



(Det förra inlägget var det mina komisar som skrev det kanske märks eftersom det är lite konstigt :P)

justlj

En blogg av Lina Johansson♥

RSS 2.0